zwanger of niet

Naam: sjanneman
|
Lid sinds 06 jan 2010

hallo,
ik heb 2 dagen terug een test gedaan en hierop waren 2 streepjes  te zien ,1 heel duidelijk en 1 heel vaag roze,ik heb ook last van gespannen borsten en wat buikpijn ,opgeblazen gevoel.
nu heb ik vandaag weer een test gedaan maar deze geeft aan dat ik niet zwanger ben terwijl ik me toch echt zo voel.verder heb ik geen zwangerschaps kwaaltjes zoals misselijkheid etc
weet iemand hoe dit kan,
want ik weet het nu ook niet meer,
ben nog nooit zwanger geweest dus weet ook niet goed wat ik zou moeten voelen.


No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi,

ik heb wel eens een schijnzwangerschap gehad. Dan heb je een aantal zwangerschapsklachten terwijl je niet zwanger bent. Dit kan gebeuren als je heel graag zwanger wilt zijn. Het is heel frustrerend als dit gebeurd, maar je kan er weinig tegen doen.

veel succes en sterkte.

No Avatar
sjanneman on
Naam: sjanneman
|
Lid sinds: 06 jan 2010

bedankt voor je reactie,ik heb ook erg vermoeide benen .hoe is het bij jou afgelopen met de schijnzwangerschap.

No Avatar
Ster on
Naam: Ster
|
Lid sinds: 07 feb 2010
Hallo!
Ook ik heb hier last van en weet nog steeds niet of ik zwanger ben of niet...
Begon last te krijgen van ochtendmisselijkheid, steken aan mijn baarmoeder, pijnlijke, gespannen borsten etc... Dus ik deed een test en die vertelde me dat ik niet zwanger was.
Maar toch 'voel' ik gewoonweg dat ik zwanger ben. :/

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik zou over een week nogmaals een test doen. Ik heb ook een test gedaan en in de gehele eerste week dat ik overtijd was, was de test negatief.
Ik ben na een week naar de huisarts gegaan. Die zag een licht roze streep. Hij gaf aan dat ik zwanger was. Hoe licht de streep ook is. Dus wij verwachten nu in oktober ons tweede kindje.
Dit had ik overigens ook bij mijn eerste zwangerschap.
Er zijn ook verschillende zwangerschapstesten. De ene is veel gevoeliger dan de andere. Dus als je een merk gebruikt wat niet erg gevoelig is. Dan moet je al een hele hoeveelheid zwangerschapshormonen in je urine hebben wil de test het kunnen zien.
Ik zou je aanraden om gewoon naar de huisarts te gaan. Je moet de test wel zelf betalen, maar deze is niet erg duur. Bij ons volgens mij 12 euro ofzo.
 

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

De ene test is idd gevoeliger dan de ander. Als hij een roze streep gaf, hoe licht ook, kan je er vanuit gaan dat je zwanger bent. Kenmerken zeggen niks. Door het uitblijven van je menstruatie kan je dezelfde kenmerken krijgen, maar een test geeft geen streep als je geen zwangerschaphormoon hebt.....dat had je duidelijk wel. Hoe licht het streepje ook was....
Bloed prikken is ook nog een optie...daarin kan je ook de hoogte van je zwangerschapshormoon bepalen en ook ongeveer hoe ver je bent....

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Je kan ook naar de dokter voor een bloedtest. Dan kun je het al eerder meten; er zit alleen HcG in je bloed als je echt zwanger bent :)

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoi allemaal ik ben nu 6dagen overtijd en mijn clear blue test was negatief heb vorige maand een mk gehad heb maar 4dagen gebloed.. mijn cyclus is altijd heel erg netjes moet de 24e dag altijd ongesteld worden maar zou ik te vroeg getest kunnen hebben?
mvg 

No Avatar
wennie81 on
Naam: wennie81
|
Lid sinds: 23 okt 2010
Door de mk is volgens mij alles van slag. Ik heb er zelf geen ervaring mee gelukkig, maar dat is wel wat ik vaak gelezen heb. Soms heeft je lijf even een paar maanden nodig om weer op gang te komen. Het kan best zijn dat je dus een maandje niet ongesteld wordt.

Je zou bijv ook positief kunnen testen, omdat je nog hcg in je lijf hebt van je vorige zwangerschap (de mk). Dit is bij jou niet zo, dus dat zou wel betekenen dat alles je lijf uit is.
Als je het echt zeker wil weten zou ik zeggen ga voor een bloedtest naar de huisarts. Maar denk dat je je er misschien ook iets teveel op focust/hoopt.

Ik hoop dat ik het mis heb en misschien ben je gewoon zwanger hoor.
Maar of je te vroeg hebt getest is in jouw geval heel moeilijk te zeggen.

No Avatar
Dinh on
Naam: Dinh
|
Lid sinds: 18 feb 2011

De symptomen die je verteld, herken ik wel een beetje bij mijn echtgenote, maar die kwamen wat later en toen wisten we al dat we zwanger waren. Behale dan de opgezette buik, maar weet ook niet goed, wat je daarmee bedoelt.

Maar ben je niet een beetje vroeg om te gaan testen? De meesten zeggen dat je pas kan testen als je (minimaal) een week over tijd bent.

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Beste Helena, Van een vrouwelijke point of view, ik begrijp wel waar je het over hebt. Ik had het geluk dat ik nog niet eens over tijd was, de dag dat ik ongesteld moest worden testte ik en was het (licht welliswaar) positief. De volgende dagen nog een paar keer getest omdat we het niet konden geloven, en ja hoor. Ik had dezelfde dingen die je beschrijft, dus het kan goed zijn dat je zwanger bent. Je hcg hormoon word elke dag meer dus mijn advies is gewoon blijven testen of even bij de huisarts langs voor een bloedtest, die zijn wat nauwkeuriger en gevoeliger! Success in elk geval! Hou ons op de hoogte!

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279
Hi Ladies, Ik ben hier nieuw en ik zou graag willen weten of jullie het zelfde...
Zegt: Lady J
33278
Hoi , ik word 41 heb vijf kinderen jongste is 13 en voor mij was dat ook wel...
Zegt: Sylvia Hanssens
33277
Еврейская социальная сеть и знакомства в Израиле Израиль еврейская социальная...
Zegt: IsrafacePep
33276