Zwanger worden tijdens je menstruatieperiode...

Naam: Deesje
|
Lid sinds 08 mrt 2010
Hallo, Weet iemand of het mogelijk is om tijdens je periode bevrucht te raken? Ben drie jaar niet ong geweest ivm implanon nu zes maanden is deze verwijdert maar nu bloed ik al 14 dagen. Wel regelmatig sex gehad. En nu tweede ochtend dat ik me misselijk voel.Kan iemand helpen me er meer over te vertellen??? Grz,

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hoi deesje,

je kan niet zwanger raken ter wel je een bloeding hebt. de griep heerst wel dus misschien dat je daar wat last van hebt. wat wel kan is dat je ter wel je zwanger bent wat bloed verliest. maar dat komt niet zo vaak voor gelukkig wand het is niet zo goed voor je kindje.

groetjes nynke 

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik ben het toch niet helemaal eens met mijn voorgangster. Ook als je sex hebt gehad tijdens je menstruatie, kun je zwanger worden. De kans is klein, maar is wel aanwezig. Het is namelijk zo dat mannelijk zaad tot ongeveer een week kan overleven. Wat betreft jouw bloeding die al twee weken duurt.... ik zou als ik jou was even naar de huisarts gaan. Twee weken is toch wel heel lang.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

mijn moeder werd ook ongesteld tot 3 keer toe en bleek toen al 3 maanden te zijn alles kan

No Avatar
wonder boven wonder on
Naam: wonder boven wonder
|
Lid sinds: 17 sep 2010

Je kan inderdaad zwanger worden als je tijdens je menstruatie seks gehad hebt. De kans is heel heel erg klein, maar het is niet onmogelijk...

No Avatar
Willemien on
Naam: Willemien
|
Lid sinds: 07 sep 2011
Hoi Deesje,
Ja dat kan. De bevruchting vindt plaats in de eileider waarna het eitje naar de baarmoeder zakt. Als alles mee zit kan dit overleven en zich innestelen...

Als je wil dat je cyclus eerst regelmatiger word en de bloedingen minder lang zodat je je zwangerschap beter kan "plannen", dan raad ik je aan om een condoom te gebruiken de komende weken.

Succes,
Willemien

No Avatar
Deesje on
Naam: Deesje
|
Lid sinds: 08 mrt 2010
Owh jah maar we zijn in het ziekenhuis bezig... Zie mijn nieuwe topic geboren met maar een eierstok...

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo ik heb het vandaag gedaan en ik was nog een beetje ongeseld. Maar zin. Condoom zat niet goed rolde telmens naar boven maar kan ik nu zwanger zijn?

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

En hij heeft me gevingerd maar ik weet niet of ik nu dus zwanger ben. Want ik ben al 7dagen ongesteld. Kan ik dan nkg zwanger worden. Of wat.

Kusje van een onzeker meisje genaamd kim

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig