woman6

Kavin 2 jaar geleden 6 reacties

 

Hallo...

Ik ben een moeder van 3 gezonde kinderen, 42 jaar en ben sinds een half jaar weer super gelukkig met een echte lieverd. Nog nooit zo gevoeld en echt het gevoel dat ik mijn soulmate gevonden heb. Alleen onze relatie past niet in het standaard hokje.. we schelen best veel in leeftijd wat overigens aan de buitenkant niet te zien is aangezien hij een erfelijk ding heeft dat hij jong grijs wordt. We zijn echt gek op elkaar en spreken voorzichtig over de toekomst. Zijn grote wens is een kind die hij het liefst met mij zou willen krijgen. Maarja dan ben je 42 met 3 kids die al heel zelfstandig zijn, te horen hebben gekregen dat als ik ooit weer zwanger zou worden het standaard een keizersnede zou worden terwijl de andere 3 appeltje eitje waren qua bevalling en dan heb ik het nog niet eens over het commentaar van de buitenwereld waaronder mijn ouders.

Wie herkent hier iets in en heeft tips of advies voor mij ? Ik wil hem niet kwijt maar als ik hem geen kind kan/wil geven wilmik zijn toekomst en dromen niet in de weg staan... 

Hellup ?

Pagina 1, reactie 1 t/m 6 van totaal 6 reacties.

woman7

Preggie 2 jaar geleden

Ik begrijp je twijfels heel goed. Als je ooit nog zwanger wilt worden, dan begint de tijd natuurlijk te dringen en aan de andere kant heb je 3 kinderen die al zelfstandig zijn, dus heb je weer een bepaalde vrijheid gekregen in je leven. Je moet gewoon zelf beslissen waar je je het beste bij voelt en je niet laten leiden door anderen. Het zal een hele ommekeer zijn in je leven, maar zo’n kleintje op latere leeftijd zal natuurlijk ook heel veel vreugde brengen. Veel succes met wat je ook beslist.

woman3

Annelies 2 jaar geleden

Sociale druk kan soms echt super vervelend zijn. Blikken van mensen en meningen die ze hebben. Maar dat mag toch nooit winnen van je eigen geluk?  Volg je hart en doe waar jij je goed bij voelt en gelukkig van wordt. 

woman6

Kavin 2 jaar geleden

Nee dat klopt zeker maar het maakt het niet makkelijke... ?

woman16

Tiff_mlg 2 jaar geleden

Ik en mijn vriend schelen 20 jaar!! 

Ik ben 30 hij wordg 50 en wij hebben een kindje van bijna 10 maand samen. 

Wij zijn al bijna 6 jaar samen en gelukkig. T ergste van alles zijn de blikken want ik zie er geen  30 uit maar 21 ofzo (word ik gek van!). Mensen zullen altijd roddelen! Heb nog nooit de liefde gevoeld die ik nu heb!!! Nog even sterk als 6 jaar geleden!!! Gwn je geluk en hart volgen!! En niet luisteren naar wat mensen denken! 

woman6

Kavin 2 jaar geleden

Dat is zo moeilijk....

Wat ik al schreef, ik wil alleen maar gelukkig zijn. Ik zit helaas ook in de positie dat ik een erg goede baan heb met heel veel mensen op de hoogste niveaus van de bevolking, die begrijpen dat ook nooit.... Waarom hangt er altijd een standaard kaartje aan alles... Man - vrouw, niet teveel leeftijd verschil 2 max 3 kids als je het anders doet val je buiten het lijstje en ben je raar...... Dank je wel voor je lieve reactie ❤️

woman7

Kim 2 jaar geleden

Hallo 

Wat een mooi voorbeeld van liefde.ik vind ook dat er geen leeftijd staat op liefde en kinderen hebben.

woman7

Kim 2 jaar geleden

Hallo kavin

Mijn vriend is net 33 jaar geworden en word 42jaar.ons dochtertje samen krijgen is het beste wat ons is overkomen...en eenmaal als jullie kindje er is.nemen ze het met open armen aan.geloof mij.ik weet dat het moeilijk is.er zijn altijd mensen die je vies bekijken als je zegt dat je al zo oud bent.en het is niet gemakkelijk meer om spontaan zwanger te geraken.(heb in oktober een miskraam gehad)maar we geven niet op.en geloof mij.mijn schoonmoeder gaat uit haar dak gaan als dit moest horen.

Grtjs kim

woman6

Kavin 2 jaar geleden

Dat is het gewoon.... Dat mensen je zo raar gaan bekijken... Ik wil alleen maar gelukkig zijn en leeftijd is toch altijd maar een getal zeggen ze....

❤️ 

woman11

Lin86 2 jaar geleden

Beste Kavin. 


Gavoor jullie geluk. Probeer er boven te staan wat andere vinden en denken. Doen waar jullie je goed bij voelen zou ik zeggen. Veel geluk liefde gezondheid gewenst. 


Lin86


woman6

Kavin 2 jaar geleden

Dank je wel Lin86

woman7

Kim 2 jaar geleden

Hallo kavin

Ik zou zeggen.ga voor jullie geluk en laat de rest zeggen wat ze willen.ik ben zelf 41 jaar.en heb ook een jongere vriend.en heb ook een dochtertje van bijna 3 jaar.en willen nu ook een 2de.en krijgen ook heel wat reaties tegen ons.maar het is jullie leven en jullie geluk!

Grtjs kim

woman6

Kavin 2 jaar geleden

Super lief Kim,

Ik merk dat het best moeilijk is om me er overheen te zetten wat de "buitenwereld" ervan vindt.  Vooral de reacties van mijn ouders zie ik als een berg tegenop. Maar hij maakt me zo blij, en we hebben het zo leuk samen... Waarom is het leven soms zo moeilijk he ?.. Mag ik vragen hoeveel jij en je vriend schelen in leeftijd? 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden