woman5

Judy 2 jaar geleden 3 reacties

 

Hallo Dames, Ik Ben 40+ en zou heel graag nog een kindje willen. Zijn er hier Dames die ook boven de 40  natuurlijk zwanger geworden zijn? Tips hebben om mijn kansen te verhogen? Mijn man wil wel nog een kindje maar zonder grote poppenkast. Hij wil geen ivf enzo. Alle tips en adviezen zijn zeer Welkom. 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

woman5

Nova 2 jaar geleden

Hallo Judy,

Herken de wens helemaal van jou en ook van de anderen.  Ik ben bijna 43 en zou ook heel graag nog een kindje willen samen met mijn nieuwe liefde die twee jaar geleden in mijn leven stapte. Hij is jonger. Ik heb al een tweeling van bijna 11 jaar.  Twee meisjes. Kleine beetje angst voor nog een tweeling maar ik neem die kans op de koop toe. Ik zit nu aan het eind van de 5de cyclus sinds we proberen zwanger te raken. Ik ben nu twee dagen overtijd maar dat kan nog van alles betekenen.  Ik wacht het nog een paar dagen af. Wel spannend. Hoe gaat het met jou/jullie? 

woman6

Kavin 2 jaar geleden

Beste Judy...

Ik las je verhaal en voelde gelijk wat je voelt... Ik ben al mama van 3 gezonde kindjes maar sinds kort heb ik een lieve vriend die een stuk jonger is en graag kids wil..  Ik heb echt het gevoel dat hij mijn soulmate is ondanks het leeftijdsverschil.  Ik ben 42 jaar en als alles goed gaat wil ik graag in juli beginnen aan ons kindje... (spiraal moet er nog uit)  Maar ik zie er ook best tegenop.. zoveel beren op de weg, zoveel commentaar van iedereen.....    ik wens jullie iig heel veel succes en baby geluk ?

woman7

Kim 2 jaar geleden

Hallo judy.

Ik was bijna 39 toen ik onze dochter kreeg.nu bijna 3 jaar.wij willen ook graag een 2de.ben nu ondertss 41jaar.dus zo vanzelfsprekend is dit niet he.ik was terug 2maanden gestopt met mijn pil en was terug zwanger.spontaan.maar helaas in oktober miskraam.en curretage.maar de gynecoloog zei dat alles ok was.dus nu weer afwachten.

woman5

Judy 2 jaar geleden

Hallo Kim, fijn om te horen dat ik niet Alleen in Deze situatie zit. Jouw bericht was voor mij zowel een positief als verdrietig. Ik hoop dat jé snel weer zwanger wordt en dat t goed gaat. Ik word 42 en Ik probeer t al langer. Ik Heb schildklierproblemen en dat brengt de hele zal ook nog eens Over hoop. Mijn eens is zo groot en Ik Ben niet bereid om op te geven. Ik vertel er in mijn omgeving niet zo veel over omdat vele er Hun mening over hebben. Ja mijn geboortedatum zegt bijna 42, maar ik voel me veel jonger. Ik zou het fijn vinden om regelmatig wat te kunnen schrijven en wat van anderen te lezen. Zo voelt dit wereldje van 40+ en zwanger willen worden, Niet zo eenzaam. Thanks voor je reactie.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden