woman1

Mamavan2meiden 2 jaar geleden 1 reactie

 

Yep. Ik ben weer hier 2 dagen voor NOD en ik heb echt het idee dat ik zwanger zou kunnen zijn.  We hebben al 2 mooie meiden  en ik was er wel content mee zo. Maar ongelukjes gebeuren als je niet vorzigtig genoeg bent.  ( condooms op en al jaren niet meer aan de pil en toch echt heel veel zin. Dan moet je kiezen stoppen of ehe ja wat wij deden dus)  dus ja dan kom je weer hier ?. Ik vind het dubbel ik ben content met ons gezin zo als deze nu is maar nu de kans er is is het toch ook oké of zo.  Kans is echt heel groot wand was dag voor mijn eisprong. ( ik voel deze heel goed sinds onze 1e kindje ). Pfff toch spannend. We gaan het zien. Wie zit er ook rond de 2 dagen voor de NOD? Zou leuk vinden als we samen kunnen wachten gedeelde smart is halve smart 

Pagina 1, er is 1 reactie.

woman5

Rianne 2 jaar geleden

Welkom terug dan maar hier Mamavan2meiden. En spannend! Ben benieuwd of er meer dames vlak voor de NOD zitten. Samen de ervaringen delen is altijd fijn toch?

Ben benieuwd, En sterkte de komende spannende dagen.

Groetjes! 

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden