woman10

sanny 2 jaar geleden 2 reacties

 

Hey hoi.

ik en mijn vriend hebben besloten om te proberen om zwanger te worden. Ik ben vanaf 7 januari’s 2019 gestopt met de pil. En de 9e ongesteld geworden. Ik en mijn vriend hebben een redelijk goede gemeenschap elke week. En hebben die week na het stoppen best veel geklust. Nu vraag ik me af of ik wel al weet een ovulatie gehad heb. Heb meerdere testen gedaan ik heb een cyclus van 27/28 dagen. De ovu test geeft telkens een 2e streepje aan maar wel paars maar heel dun. En nu heb ik 22-01-19 de hele dag gigantische hoofdpijn druk op de vagina. Mijn temperatuur ging die dag van 36.4 na 37.4 en mijn afscheiding is waterig en glazig. Heb ik Een eisprong gehad? En ik ben tot aan de dag vandaag heel weeïg in Mn buik. Mijn vraag was dan herkend iemand dit? Ik ben 23 jaar. 7 jaar de pil geslikt.

hopelijk heeft iemand een andwoord

groetjes sanny 

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

woman14

Wen 2 jaar geleden

Ik heb nooit mijn ovulatie gevoeld. Had 15 jaar de pil genomen en was na 6 maanden zwanger.  (Toen 32j) Bij mijn 2de zwangerschap (nu 21 weken ver), was het dadelijk prijs. 

Als ik je een tip mag geven, laat de natuur gewoin rustig zijn werk doen, en wees niet te gefocust. Ik ken vele koppels die iedere maand zo ermee bezig waren en iedere keer weer teleurgesteld. En het moment dat ze er niet mee bezig waren, redelijk snel prijs. 

35fbf82a14c089617d10c89f38a64077

Dorien 2 jaar geleden

Hey Sanny

Ik weet het niet zeker, want het zou natuurlijk wel heel snel zijn.

Maar het gevoel dat je beschrijft ken ik wel, ik had dit ook. Maar bij mij deed het gewoon echt pijn, ik had zo'n steken in mijn onderbuik, dat ik zelfs niet meer kon stappen en bijna flauwviel.

Misschien bij de dokter bloed laten trekken?

Groetjes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden