woman16

Crullie 2 jaar geleden 3 reacties

 

Hoi hoi! 

Wie heeft er ervaring met groei echo's waarbij het hoofdje aan de te kleine kant is? Heb vandaag een groeiecho gehad. Nu is er over 2 weken extra controle vanwege het kleine hoofdje. Om te kijken of er groei in zit.

Groetjes 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

woman7

Preggie 2 jaar geleden

Hoi, al nieuws over je kleintje. Ik kan me voorstellen dat het best wel schrikken is als je zo’n nieuws te horen krijgt. Toch hoeft dit niet te betekenen dat er iets misloopt met de baby. Onze dochter zat gedurende de hele zwangerschap onder de groeicurve, maar is toch uitgegroeid tot een flinke en gezonde meid.

woman9

RoAnJu 2 jaar geleden

Hoi hoi heb je al meer nieuws gehad?

En hoe gaat het net jou?

woman9

RoAnJu 2 jaar geleden

Hoi,

Bij 34 weken kregen wij ook een groei echo en toen bleek het buikje in groei achter te blijven en onder de p lijn te zijn geschoten wij moesten toen ter controle door naar het ziekenhuis.

In het ziekenhuis bleek er inderdaad een groeiachterstand te zijn van 2 weken, doorbloeding van de navelstreng was op dat moment goed ook werden we aan de ecg gelegd en bleek de baby het goed te doen. Ons werd toen wel verteld dat we in het ziekenhuis moesten bevallen, mocht niet meer thuis, en dat de gynaecoloog zou besluiten wanneer ons kind ter wereld zou moeten komen.

Ik heb mij een week of twee flink schuldig gevoeld tot we een andere gynaecoloog kregen die vertelde dat ik er niets aan kon doen en dat het net zo goed genetisch bepaald kon zijn dat we gewoon een klein kind kregen. Met 38 weken weer een controle en toen was alles weer goed en mochten we weer terug naar verloskundige en thuis bevallen.


Uiteindelijk toch in het ziekenhuis bevallen omdat mevrouw met 41+4 niet voldoende vruchtwater meer bleek te hebben, achteraf maar goed ook want ik zat midddn in een weeenstorm die ruggeprik was zalig. Ons meisje is dezelfde dag nog geboren met 3030gram iets te licht maar ja mama was 2750gram bij geboorte en papa woog ook maar 3000gram dus bij ons lijkt het genetisch zo te zijn.


Ik zou zeggen geniet ervan dat je je baby wat vaker mag zien en probeer het over je heen te laten komen en geef vooral niet jezelf de schuld ?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden