redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

geboortekaartjes-waar-let-je-op
 

De geboorte van een kindje wil je natuurlijk aan de wereld kenbaar maken. Je bent super trots en wilt dat aan iedereen laten weten. Om je familie, vrienden en collega’s op de hoogte te brengen dat jouw kindje is geboren, kun je kiezen uit duizenden verschillende geboortekaartjes. Op het gebied van geboortekaartjes zijn er vele mogelijkheden. Je kunt gaan voor het zelf ontwerpen en maken van een persoonlijk kaartje, of voor het maken van een keuze uit al bestaande geboortekaartjes.

Keuze voor een geboortekaartje

Bij het maken van een keuze voor een geboortekaartje kun je rekening houden met al je wensen en voorkeuren. Geboortekaartjes zijn namelijk te bestellen in allerlei verschillende stijlen, variërend van klassiek tot modern. Bovendien kan er rekening worden gehouden met de papiersoort. De drukker van geboortekaartjes kan advies geven en beschikt over een groot aantal voorbeelden, waar je een keuze uit kan maken. Vaak kun je een proefdruk laten maken bij de drukker en is het mogelijk om een proefdrukpakketje te ontvangen (hierin zit dan een waaier met papiersoorten en envelopkleuren).

Wil je een persoonlijk tintje aan het geboortekaartje meegeven, dan is het mogelijk om een foto van de pasgeboren baby op het geboortekaartje te laten afdrukken. Dan ziet iedereen meteen hoe je baby er uitziet. Je kan ook geheel zelf een geboortekaartje ontwerpen. Op internet zijn handige ontwerpmodules voor geboortekaartjes te vinden. Het is wel verstandig om ruim op tijd de geboortekaartjes te regelen, zodat je niet overhaast een keuze moet maken uit het aanbod van geboortekaartjes. Het is ook altijd leuk om de tijd te nemen om online inspiratie op te doen voor de laatste trends op het gebied van geboortekaartjes.

Tekst voor geboortekaartjes

Niet alleen het ontwerp en de vormgeving van de geboortekaartjes is belangrijk, maar natuurlijk ook de tekst die erop komt te staan. Op de geboortekaartjes komt de naam van de baby, de datum van geboorte en eventueel ook het gewicht en de lengte van de baby te staan. Een persoonlijke tekst, waarin de blijdschap wordt geuit, kan je eveneens op het geboortekaartje vermelden. Er zijn voorbeelden te vinden op internet van toepasselijke rijmpjes en gedichtjes, maar het is ook leuk om zelf een tekst te bedenken of een songtekst te gebruiken die veel voor je betekent of toepasselijk is, zodat er een uniek en origineel geboortekaartje ontstaat. Je kan naar keuze op de geboortekaartjes vermelden wat de rusttijden zijn van moeder en kind en wanneer kraambezoek op prijs wordt gesteld. Vergeet geen telefoonnummer en adres te vermelden. Controleer de tekst van de geboortekaartjes altijd goed op spelfouten en bekijk ook of de proefdruk correct is, zodat de geboortekaartjes snel gedrukt kunnen worden.

Het gemak van geboortekaartjes maken en bestellen bij Kaartje2go

Wil je een mooi, leuk of lief geboortekaartje maken? Kijk dan eens bij Kaartje2go. Ze bestaan al sinds 2006 en hebben een collectie met meer dan 3.000 hippe geboortekaartjes. Bestel een gratis proefdruk en ervaar zelf waarom Kaartje2go meerdere malen als beste getest is. Kies uit luxe papiersoorten, gekleurde enveloppen en prachtige sluitzegels en maak nu jouw persoonlijk geboortekaartje.

Tip: Kaartje2go heeft een leuke uitgerekende datum campagne. Als je je inschrijft voor de campagne en je bevalt op de uitgerekende datum, krijg je je geboortekaartjes helemaal gratis bij Kaartje2go. Daarnaast krijg je sowieso 10% korting op je geboortekaartjes bestelling.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden