redactie

Redactie 6 maanden geleden Geen reacties

geboortekaartjes-waar-let-je-op
 

De geboorte van een kindje wil je natuurlijk aan de wereld kenbaar maken. Om je familie, vrienden en collega's te laten weten dat jou kindje is geboren, kan je gebruik maken van het versturen van geboortekaartjes. Op het gebied van geboortekaartjes zijn er vele mogelijkheden van het zelf ontwerpen en maken tot het maken van een keuze uit al bestaande geboortekaartjes.

Keuze voor een geboortekaartje

Bij het maken van een keuze voor een geboortekaartje kan je rekening houden met al je wensen en voorkeuren. Geboortekaartjes zijn namelijk te bestellen in allerlei verschillende stijlen, variërend van klassiek tot modern. Bovendien kan er rekening worden gehouden met de papiersoort. De drukker van geboortekaartjes kan advies geven en beschikt over een groot aantal voorbeelden, waar je een keuze uit kan maken.

Wil je een persoonlijk tintje aan het geboortekaartje meegeven, dan is het mogelijk om een foto van de pasgeboren baby op het geboortekaartje te laten afdrukken. Dan ziet iedereen meteen hoe uw baby er uitziet. Je kan ook geheel zelf een geboortekaartje ontwerpen en zelf maken en als je daar hulp bij nodig hebt dan zijn er op het internet handige ontwerpmodules voor geboortekaartjes te vinden. Het is wel verstandig om ruim op tijd de geboortekaartjes te regelen, zodat u niet overhaast een keuze hoeft te maken uit het aanbod van geboortekaartjes.

Tekst voor geboortekaartjes

 

 
Niet alleen het ontwerp en de vormgeving van de geboortekaartjes is belangrijk, maar natuurlijk ook de tekst, die erop komt te staan. Op de geboortekaartjes komt de naam van de baby, de datum van geboorte en eventueel ook het gewicht en de lengte van de baby te staan. Een persoonlijke tekst, waarin de blijdschap wordt geuit, kan je eveneens op het geboortekaartje vermelden. Er zijn voorbeelden te vinden op internet van toepasselijke rijmpjes en gedichtjes, maar het is ook leuk om zelf een tekst te bedenken, zodat er een uniek en origineel geboortekaartje ontstaat. Je kan naar keuze op de geboortekaartjes vermelden wat de rusttijden zijn van moeder en kind en wanneer kraambezoek op prijs wordt gesteld. Controleer de tekst van de geboortekaartjes altijd goed op spelfouten en bekijk ook of de proefdruk correct is, zodat de geboortekaartjes snel gedrukt kunnen worden.

 

Online échte kaarten versturen met Greetz.nl

Greetz is sinds 2004 actief als online wenskaartenservice en is in Nederland uitgegroeid tot marktleider op dit gebied. De geboortekaartjes van greetz zijn inmiddels ruim 9.000.000 keer verstuurd! Met vier eenvoudige stappen maak je een gepersonaliseerde wenskaart die vervolgens écht bij de ontvangers thuis wordt bezorgd. Je hebt de keus uit de grootste online collectie wenskaarten (keuze uit meer dan 5.000 kaarten), waaronder een groot aantal exclusieve collecties als BLOND Amsterdam en Babette Harms. Daarnaast is het mogelijk om je eigen foto of eigen ontwerp als wenskaart te uploaden om de kaart misschien nog wel persoonlijker te maken.

 

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden