redactie

Redactie 1 jaar geleden Geen reacties

geboorte-kaartjes
 

Onze samenleving ontwikkelt sneller dan ooit. Dit betekent dan ook dat geboortekaartjes en dergelijke er anders uit komen te zien. Met andere woorden: er zijn verschillende trends als het gaat om geboortekaartjes. Maar welke trends zijn tegenwoordig populair? Lees snel verder en kom alles te weten over Geboortekaartjes.

Minimalistische geboortekaartjes

Less is more kan ook gelden voor geboortekaartjes. Minimalistische geboortekaartjes zijn strak en eenvoudig. Op de voorkant van de kaart staat in grote letters de babynaam en verder een onopvallende achtergrond. De minimalistische kaartjes zijn er in verschillende kleuren, stijlen en ontwerpen. De kaartjes bevatten enkel praktische informatie en verder geen verdere opsmuk. Er wordt dus geen extra tekst op het kaartje gezet, maar alleen feitelijke informatie. Of dit iets voor je is hangt natuurlijk ook van je eigen karakter af.

Dierenkaartjes

Mens en dier zijn natuurlijk nauw aan elkaar verbonden. Omwille van die reden vinden veel ouders het dan ook leuk om een geboortekaartje met een dier op te stellen. Een geboortekaartje met een dier is om meerdere redenen een leuk idee. De eerste reden: het is ontzettend schattig. Wie houdt er nou niet van schattige diertjes? De tweede reden is dat dieren de 'circle of life' vertegenwoordigen. Je hebt ongetwijfeld de film Lion King wel eens gezien. Een prachtige film waarbij dit goed naar voren komt. De film begint ook bij de geboorte en dat wordt mooi in beeld gebracht. Een leeuw op een kaartje symboliseert deze 'circle of life' en daarmee kun je de ontvanger van het kaartje verheffen. Natuurlijk kun je ook een dierenkaartje sturen met een foto van je favoriete dier erop. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om dierenkaartjes.

Klassiek kaartje

Sommige ouders vinden het ook leuk om weer terug te gaan naar de oorsprong. Met andere woorden: een klassiek kaartje. Er zijn immers zoveel vernieuwingen geweest als het gaat om geboortekaartjes: het is dan ook wel eens leuk om weer echt een ouderwets geboortekaartje te sturen. Daarmee kun je iemand heel gelukkig maken! Vooral oudere mensen vinden het leuk om een klassiek kaartje te ontvangen. Vaak vinden ze die nieuwe technologie maar niks en willen ze weer terug naar de roots.

Sterren

Ook geboortekaartjes met sterren zijn tegenwoordig heel populair. Ben je een spiritueel type? Dan is het leuk om eens naar deze trend te kijken. Deze geboortekaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Over het algemeen worden ze erg gewaardeerd door de ontvangers. Deze kaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Vaak zijn ze wat donker aan aard, vanwege de sterrenhemel die prijkt op de verschillende kaartjes. En zoals je ongetwijfeld wel weet is het heelal vooral voorzien van duisternis, maar een ster is het licht, net als de geboorte van je kind.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden