woman2

Redactie 10 jaar geleden 25 reacties

 
Nou bij mij nu al....
Ik ben net 6 weken zwanger en heb echt een opgezette buik.
Heb net keihard voor de spiegel zitten janken omdat ik echt niet weet wat ik ermee moet. 
Mijn borsten zijn ook enorm gegroeid.
Ik vind het echt nog te vroeg voor positiekleding en wil er ook nog niet zo mee te koop lopen, het is nog zo vroeg, dat vind ik zo overdreven. Je hoort nu toch helemaal niet zo'n dikke buik te hebben?
Maar mijn oude kleren staan gewoon niet meer mooi en passen niet meer goed.
Wat moet ik nou?!
Hebben anderen dat ook, zo vroeg al zo'n dikke buik? Wat doen jullie ermee?

Pagina 1, reactie 1 t/m 10 van totaal 25 reacties.

705c0ae9bb01c2e9548f4b780d4a3822

Carola_de_j 2 jaar geleden

Ik ben met 11 weken al positiekleding gaan kopen, niets paste me meer. Ik vond het nooit erg eigenlijk, ik was heel blij met de zwangerschap.

woman15

Jasmijn 2 jaar geleden

Vond het wel altijd lastig met de maat. Ze zeggen dat je, je eigen maat moet aanhouden. Maar bij was het vaak toch een maatje groter. Wellicht waren het toch de M&M's die ik grote hoeveelheden at. roll_eyes

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Ik zit nu in de tiende week van mijn tweede zwangerschap. Bij mijn eerste zwangerschap was er nog niet veel te zien toen ik 2 maanden zwanger was, maar dit keer zie je het al behoorlijk goed. Om heel eerlijk te zijn is mijn ‘zwangerschapsbuik’ van mijn eerste zwangerschap nooit helemaal verdwenen, dus misschien heeft het daar ook wel iets mee te maken. Zorgen maak ik mij er niet in, eenmaal de baby er is ben ik vastbesloten deze tweede ‘zwangerschapsbuik’ helemaal weg te werken. Maar voorlopig geniet ik van mijn ronde vormen ;) ;)

anoniem

Anoniem 3 jaar geleden

Janken? De ene heeft dat sneller als de ander.. wees blij met je zwangerschap:)

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Hallo ik ben 6-7 weken zwanger en natuurlijk ZOO gelukkige want dit is ons eerste kindje! Maar idd ik vond dat mijn buik nu al zo opgezwollen was ik ben normaal een slanke persoon dus is dit voor mij enorm wennen... maar idd er groeit een klein wondertje in mij en ben blij jullie reactie's te lezen dat dit wel normaal is! :-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ik heb met 11 weken positiekleding aangeschaft, loop er nu dus alweer bijna 3 weken in. Maar mensen valt het niet op dat het positiekleding is. En inderdaad wat een verademing is het om zo'n heerlijke broek aan te hebben. Daarvoor was mijn buik trouwens ook opgezet, en droeg ik voornamelijk jurkjes, rokjes die wat losser zaten en heupbroeken.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja ik liep er ook heeeeeeel vroeg in rond (had ook geen keus) sinds het begin ben ik 10 cm in omvang toegenomen, borsten ruim een cup maat erbij (manlief vind het geweldig :( ). Als je er niet mee te koop wilt lopen dan moet je meer wijdere kleding dragen enzo. Alhoewel ik dan wel kleding van de prenatal gekocht had, wat nog niet echt op zwangerschapskleding lijkt, scheelt ook veel. Maar uit mijn omgeving wist iedereen het al dus dan krijg je toch vragen. Ik heb liever de vraag hoever ik zwanger ben dan ben je zwanger (met andere worden ben je wat dikker geworden)? Snap je?

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

O, dit komt me zo bekend voor! Ik ben nu een week of 8,9 en vooral t-shirts pas ik echt niet meer. Ik had al flinke borsten, maar die zijn al een maat gegroeid. Dus toch maar nieuwe bh's gekocht. Ik vind het nog te vroeg voor positiekleding, dus dan maar een paar wijd zittende blouses en jurken gescoord. Zo hoop ik de zomer nog door te komen... (weet alleen niet of dat ook echt gaat lukken, denk dat ik al wel binnenkort positiebroeken moet kopen).

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ja die bolling kan ruimte zijn voor je baarmoeder, maar ook je darmen zetten iets uit. Tja die borsten...  Ik weet niet welke cup maat je normaal hebt, maar die van mij zijn al 2 volle maten gestegen, moet zeggen dat de lol er een beetje af begint te raken.

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Ben nu 8,5 week zwanger en er is nog weinig te zien. Er ontstaat nu net een kleine bolling op mijn buik. De echoscopiste heeft uitgelegd dat dat komt omdat je baarmoeder aan het groeien is en er dus plek gemaakt wordt in je buik. Mijn borsten zijn ook erg gegroeid, maar dat vind ik wel een leuke bijkomstigheid. ;-)

anoniem

Anoniem 10 jaar geleden

Wat een verademing he, als je eenmaal een zwangerschapsbroek aan hebt.

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden