Zwangerschap tips & adviezen

 

Alle zwangere vrouwen hebben tijdens de zwangerschap behoefte aan tips en adviezen voor de verschillende fasen, die doorlopen worden. Daarvoor biedt het boek Zwangerschap tips & adviezen uitkomst, dat voor iedere zwangere vrouw een praktisch handvat biedt.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Zwangerschap tips & adviezen is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie. 

Koop bij bol.com

Nuttige adviezen en tips

In het boek wordt van week tot week de zwangerschap gevolgd tot na de bevalling. Bij elke fase wordt er een beknopte inhoud weergegeven met tips, adviezen en leuke wetenswaardigheden. De meest belangrijke onderwerpen worden per zwangerschapsweek behandeld, zodat een duidelijk inzicht wordt verkregen van de ontwikkeling van het kind. De informatie wordt bijgestaan door heldere foto´s in kleur. Achter in het boek bevindt zich een praktische lijst met adressen en wordt er eveneens een woordenregister op alfabetische volgorde getoond. Het boek beschikt over een klein vierkant formaat en wordt aangeboden in een gebonden uitgave. Elke zwangere vrouw en aanstaande vader kan nuttige informatie halen uit dit handzame boek.

Volg ons op social media